Vesihiisi

Venetelakka Plus

Tuotenumero
155179
Tarjoushinta 1095
Nyt
-27%
Norm. 1495 SÄÄSTÄ 400€
alk. 58 e/kk
Saatavuus: Muutama jäljellä

Vesihiisi venetelakka Plus - 7m veneille

Vesihiisi venetelakka Plus on ratkaisu hieman isompien pienveneiden rantaumiseen ja säilytykseen. Venetelakka Plus on sovitettavissa lähes kaikenlaisille rannoille.

Kuljetus
normaalisti 1-4 vrk

Toimitusaika

 • Toimitusaika on normaalisti n. 1-4 arkipäivää, joillakin tuotteilla pidempi. 
 • Viikonlopun osuminen tilausajankohtaan pidentää toimitusaikaa kahdella vuorokaudella.  
 • Jos toimitus kestää normaalia pidempään (tilaus- ja ennakkotuotteet), siitä ilmoitetaan henkilökohtaisesti. - Toimitus voidaan lähettää useammassa erässä. 
 • Jos emme voi toimittaa tuotetta, kauppasumma palautetaan. 
 • Pidätämme oikeuden hinta- ja tuotemuutoksiin. 
 • Toimitamme vain lähetyksiä vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin. 
 • Lähetys toimitetaan asiakkaan antamien osoitetietojen mukaan.
Kuljetushinta / 1kpl
Nouto (Forssa) 0,00 €
Kaukokiito kotiinkuljetus 160,00 €

Venetelakka Plus - rantaumiseen ja säilytykseen. Laadukas ja monipuolinen säilytysratkaisu pidemmille pienveneille.

Vesihiisi Venetelakka Plus on ratkaisu hieman isompien pienveneiden rantautumiseen ja säilytykseen. Kuten lyhyemmässäkin Venetelakassamme on Plus -mallissamme panostettu kestäviin materiaaleihin, muunneltavuuteen ja toimivuuteen. Venetelakka plus on mahdollista asentaa rannan muotojen mukaan ja jokaista modulin osaa voi säätää.

Moduliratkaisu takaa Venetelakan sopivuuden rantaan.

Vesihiisi venetelakat perusvat ns. moduuliratkaisuun. Venetelakka  Plus koostuu neljästä samankokoisesta moduulista, jotka liitetään toisiinsa. Nivelratkaisun ansiosta liitoskulma mukautuu epätasaisellekin alustalle ja näin telakka on helppo asentaa ja käyttää juuri siellä missä haluat. Liitoskulmissa riittää säätöaluetta sillä nivelkiinnityksen avulla moduuli voi liitoksestaan olla myös kulmassa ylös- tai alaspäin edelliseen moduuliin nähden.

Veneteloja ja pystytukia on Vesihiisi venetelakoissa enemmän kuin muissa vastaavissa tuotteissa, siksi ratkaisu on huomattavasti tukevampi. Vene on tuettuna koko mitaltaan 8 venetelalla ja 11 kölirullalla joita säätämällä varmistetaan parempi istuvuus. Riittävä telojen määrä estää veneen keikkumisen.

Vene voidaan kiinnittää telakkaan haluttaessa todella tukevasti sillä veneen reunoilla on 6 säädettävää pystytukea. Tukeva kiinnitys estää veneen turhaa hankautumista ja myrskytuhoja. Pystytuet ja kippitoiminnolla varustettu venetela helpottavat rantautumista.

Vesihiisi Venetelakka Plussassa on vakiovarusteena automaattijarrullinen käsivinssi. Kaikkiin malleihimme on on saatavana myös 12V sähkövinssin.

Vesihiisi Venetelakka Plussan runko on valmistettu erittäin kestävästä kuumasinkitystä teräksestä. Telakka painaa noin 330kg. Venetelakka soveltuu kaikille maksimissaan 7m pitkille ja 800kg painaville veneille.

Telakasta on olemassa myös kompakti versio, Vesihiisi venetelakka joka soveltuu maksimissaan 5.5m pitkille veneille. 

Tekniset tiedot

 • Veneen max pituus 7.3m
 • Veneen max paino 800kg
 • Kölirullat 11 kpl, 180 mm
 • Venepyörät 8 kpl
 • Runkomateriaali Kuumasinkitty teräs
 • EAN 6438168101514
"Venetelakka Plus" kuuluu ryhmiin:
 1. Venetarvikkeet
Venetelakka Plus

Venetelakka Plus

100% kotimainen perheyritys Aina edulliset hinnatTurvallinen ostaminen Pikainen toimitus edullisesti 14 vuorokauden palautusoikeus