Vesihiisi

Venetelakka

Tuotenumero
155160
Tarjoushinta 995
Nyt
-23%
Norm. 1295 SÄÄSTÄ 300€
alk. 53 e/kk
Saatavuus: Varastossa

Vesihiisi venetelakka - jämäkkä ratkaisu

Vesihiisi venetelakka on jämäkkä ratkaisu pienveneiden säilytykseen. Moduuliratkaisun avulla telakka on helppo koota ja se voidaan sovittaa lähes kaikenlaisille rannoilla.

Kuljetus
normaalisti 1-4 vrk

Toimitusaika

 • Toimitusaika on normaalisti n. 1-4 arkipäivää, joillakin tuotteilla pidempi. 
 • Viikonlopun osuminen tilausajankohtaan pidentää toimitusaikaa kahdella vuorokaudella.  
 • Jos toimitus kestää normaalia pidempään (tilaus- ja ennakkotuotteet), siitä ilmoitetaan henkilökohtaisesti. - Toimitus voidaan lähettää useammassa erässä. 
 • Jos emme voi toimittaa tuotetta, kauppasumma palautetaan. 
 • Pidätämme oikeuden hinta- ja tuotemuutoksiin. 
 • Toimitamme vain lähetyksiä vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin. 
 • Lähetys toimitetaan asiakkaan antamien osoitetietojen mukaan.
Kuljetushinta / 1kpl
Nouto (Forssa) 0,00 €
Kaukokiito kotiinkuljetus 100,00 €

Venetelakka - toimiva, jämäkkä ja kestävä ratkaisu pienveneiden säilytykseen.

Vesihiisi venetelakka on ratkaisu pienveneiden helppoon rantautumiseen ja säilytykseen. Telakkaan on valittu kestävät materiaalit ja sen rakenne mahdollistaa helpon muunneltavuuden rannan profiilin mukaisesti. Vesihiisi telakassa on panostettu toimivuuteen; kaikkia osia voidaan säätää tarpeen mukaan. Lisäksi on pyritty mahdollisimman tukevaan rakenteeseen, jonka vuoksi veneteloja ja pystytukia on enemmän kuin muissa vastaavissa tuotteissa.

Ranturi joka solveluu jokaiseen rantaan

Vesihiisi venetelakka perustuu ns. moduuliratkaisuun. Venetelakka koostuu kolmesta samankokoisesta moduulista, jotka liitetään toisiinsa. Liitoskohdissa on nivelkiinnitys, jolla liitos voi olla kulmassa ylös- tai alaspäin edelliseen moduuliin nähden. Näin telakka voidaan asentaa helposti myös epätasaiselle alustalle esimerkiksi rinteeseen.

Telakassa on kuusi venetelaa ja yhdeksän kölirullaa, joten vene on tuettuna koko mitaltaan. Jokaista venetelaa voidaan säätää erikseen, joten vene saa parhaan mahdollisen istuvuuden. Telojen välimatka on pidetty lyhyenä ja siksi vene ei pääse keikkumaan.

Veneen reunoilla on neljä pystytukea, joiden kulmaa voidaan säätää. Näin vene voidaan tarvittaessa kiinnittää rantatelakkaan todella tukevasti. Tällä pystytään ehkäisemään tehokkaasti myrskyvaurioita joita syntyy helposti jos vene pääsee hankautumaan. Pystytuet myös estävät veneen kääntyilemistä rantautumisvaiheessa kovalla tuulella. Rantautumista helpottaa myös kippimallinen venetela sisäänajopuolella.

Vesihiisi telakassa on vakiovarusteena automaattijarrullinen käsivinssi. Telakkaan on saatavana myös 12V sähkövinssin.

Vesihiisi venetelakka on valmistettu kestävästä kuumasinkitystä teräksestä ja se painaa kokonaisuudessaan noin 300kg. Venetelakka soveltuu kaikille maksimissaan 5.5m pitkille ja 800kg painaville veneille.


Telakasta on olemassa myös pidempi versio, Vesihiisi venetelakka Plus joka soveltuu isommille veneille.

Tekniset tiedot

 • Veneen max pituus 5.5m
 • Veneen max paino 800kg
 • Kölirullat 9 kpl, 180 mm
 • Venepyörät 6 kpl
 • Runkomateriaali Kuumasinkitty teräs
 • EAN 6438168101491
"Venetelakka" kuuluu ryhmiin:
 1. Venetarvikkeet
Venetelakka

Venetelakka

100% kotimainen perheyritys Aina edulliset hinnatTurvallinen ostaminen Pikainen toimitus edullisesti 14 vuorokauden palautusoikeus